Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Boogschieten.

Boogschieten is een leuke activiteit voor jong en oud. Richtingsgevoel, ademhaling en leuke varianten zorgen voor een afwisselende activiteit.

Boogschieten bij Outdoor Centrum Brabant is natuurlijk een extra leuke ervaring. Na een uitgebreide instructie volgen er enkele inschiet rondes. De instructeur zal u de kneepjes van het boogschieten bijbrengen en de veiligheidsregels uitleggen.  Eerst schieten de deelnemers met oefenpijlen en krijgen ze aanwijzingen om de schiethouding en dergelijke te verbeteren. Indien de deelnemers (reeds) vertrouwd zijn met boogschieten, kunnen er ook individuele of teampunten gescoord worden.

Indien de deelnemers de technieken van het boogschieten goed beheersen, zullen wij deze sportactiviteit afsluiten met een spannende competentie! In boogschieten zit dus ook een bepaald wedstrijdelement, maar dit hoeft niet.  Boogschieten is, alhoewel individueel, toch als een groepsactiviteit aan te merken. Leuk voor een schoolreisje voor middelbare scholieren of voor een familie uitje. Ook is boogschieten leuk als bedrijfsuitje of teamuitje.