Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Outdoor Lasergamen

Outdoor Lasergamen is een sensationeel simulatiespel dat ongeacht de leeftijd zorgt voor een spannende en leuke tijd. Zodra je het speelveld betreedt gaat het om één ding: zorgen dat jij en je team overleven en de opdrachten in teamverband vervult.

 

Elke speler krijgt een "wapen" naar keuze. Dit kan zijn een P90 of één van onze grotere "wapens" die dienen als sniper of M4. Om het spel nóg realistischer te maken,krijg je van ons een camouflage-overal/jas en een pet. De "wapens" communiceren met elkaar middels infrarood licht. Dit is dus geheel onschadelijk en veilig voor lichaam en geest.


Er zijn verschillende missies mogelijk binnen een spel. Hieronder de zes meest gespeelde missies:

 

Team Deathmatch:

Team tegen Team. Het is tijdens dit spel de bedoeling om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Aanvallen en verdedigen, tactisch verplaatsen en weten wat de vijand van plan is. De spelers met de Uzi's vallen aan, en worden gedekt door scherpschutters. Het team dat aan het einde de meeste levens over heeft is de winnaar.


Free 4 All:

Elke speler speelt voor zichzelf. Of je nu een scherpschutter bent, verstopt in de bosjes, of speelt met een kleiner wapen en makkelijk kan verplaatsen. Schakel alle andere spelers uit en zorg dat jij als laatste levend het speelveld verlaat.


Vip Escort:

Je hebt als team de verantwoordelijkheid om een VIP (very inportant person) te verplaatsen over het speelveld, zonder dat deze door de tegenstander gedood wordt. Niet alleen de spelers om de VIP heen zullen alert moeten zijn, ook de dekking van scherpschutters is van uiterst belang. De VIP heeft wel een wapen met een aantal levens, maar geen munitie.


Sabotage:

Elk team bouwt een bunker. Liefst zo beschut mogelijk. De tegenstander krijgt de opdracht deze te veroveren en in te nemen. Zijn alle teamleden veilig in de bunker aangekomen dan heeft dit team het spel gewonnen.

 

Capture the flag:

Elk team verstopt een vlag. (rood en blauw) Vind de vlag van de tegenstander en breng deze naar de safezone. De missie is volbracht als de vlag wordt ingeleverd door een speler die minstens één leven over heeft. Ben je onderweg gesneuveld, dan mag een teamlid de vlag overnemen.


Escape:

Bevrijd je teamlid uit een gevangenis! 

De gevangenis wordt natuurlijk goed bewaakt door gewapende bewaarders. Schakel deze uit en zorg ervoor dat de gevangene veilig in de safezone komt.


Spelen op eigen locatie.

Het spel is te spelen op verschillende locaties in Nederland. Dit kan op een van de onderstaande locaties, maar ook op een door u zelf gekozen plek. Wilt u het spel op een eigen gekozen plek spelen dan is het van belang dat het terrein voldoende obstakels heeft om je te kunnen verschuilen.

Indien u gebruik maakt van een bosgebied of ander terrein, adviseren wij om vooraf te overleggen met de eigenaar of beheerder of spelen op dit terrein toegestaan is.

Onze locaties bevinden zich in de volgende buitengebieden:

Groningen:    

Groningen stad

Zuid-Hoorn    

Delfzijl           

Winschoten    

Friesland:    

Leeuwarden

Dokkum

Heerenveen

Wolvega

Zeeland:    

Duivenland

Middelburg

Terneuzen

Aardenburg


Overijssel:    

Steenwijk       

Enschede       

Hardenberg

Zwolle                

 

Drenthe:    

Assen

Hoogeveen    

Emmen

Meppel

Noord-Holland:    

Den Helder

Alkmaar

Amsterdam

Bussum


Flevoland:    

Lelystad

Almere

Zeewolde

Dronten 

Gelderland:    

Nijmegen

Arnhem

Apeldoorn

Tiel

Utrecht:    

Utrecht stad

Amersfoort

Veenendaal

Uithoorn


 

Zuid-Holland:    

Rotterdam     

Alphen a/d Rijn

Gouda            

Den Haag

Dordrecht       

 

Noord-Brabant:    

Drunen

Den Bosch

Eindhoven

Breda

Tilburg

Limburg:    

Venray

Venlo

Roermond

Sittard

Maastricht