Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Actieve bedrijfsuitjes in Noord-Brabant organiseren? Combineer de leukste activiteiten

U kunt bij ons de leukste actieve bedrijfsuitjes met of zonder horeca arrangement organiseren. Het is een gezellige manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Wij bieden verschillende activiteiten om uw bedrijfsuitje in te vullen. Van GPS tochten tot lasergamen. Scuba diving of samen fietsen door het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? Ontdek samen de mooiste plekken in dit natuurgebied. Wilt u meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Maatwerk in actieve bedrijfsuitjes in Noord-Brabant

Wij bieden u een standaard aanbod van actieve bedrijfsuitjes, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk. Dat betekent dat wij u een bedrijfsuitje in Noord-Brabant op maat kunnen bieden op basis van uw wensen. Stel, u heeft een keuze gemaakt voor één of meerdere van onze activiteiten. Toch wilt u graag uw bedrijfsuitje op eigen locatie organiseren. Dan zijn er zeker mogelijkheden. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Een bedrijfsuitje organiseren geeft positieve energie

Het organiseren van bedrijfsuitjes is populair, want het geeft bedrijfsmedewerkers weer een dosis positieve energie. Even ontspannen met elkaar kan leiden tot een betere werksfeer.  Wij inventariseren wat voor u belangrijk is en werken dat verder uit. Organiseren is ons vak, wij zijn pas tevreden als uw bedrijfsuitje tot in detail is voorbereid. Het hele traject kunnen wij voor u regelen, van locatie tot catering. Ons aanbod is voortdurend in ontwikkeling, zodat wij u de meest populaire bedrijfsuitjes kunnen aanbieden.

De leukste activiteiten in Noord-Brabant

Samen activiteiten ondernemen betekent in ieder geval dat er veel wordt gelachen. Sommige activiteiten, zoals Bubblebal zorgt voor leuke momenten. Het is een voetbalspel waarbij niet alleen uw conditie, maar ook de lachspieren op de proef worden gesteld. De bal zorgt ervoor dat u zich wat minder handig manoeuvreert over het veld. U kunt er de tegenstander mee ombeuken, maar zelf maakt u een zachte landing.  Het is een leuke activiteit voor zowel jongeren als ouderen.

Samen een vlot bouwen?

Gezamenlijk een vlot bouwen is een populaire activiteit om de saamhorigheid tijdens een bedrijfsuitje te vergroten. Met 4 tonnen, 6 palen en een heleboel touw kan de groep aan de slag gaan. Natuurlijk wordt het vlot getest op het water. Neem dus droge kleding mee, want de kans is groot dat er iemand nat wordt. Een stabiel vlot bouwen is nog niet zo eenvoudig.

Wij bieden u een bedrijfsuitje dat bij u past

Bij Outdoor Centrum Brabant is er voor iedereen iets mogelijk. Wilt u weten wat het beste bij uw bedrijf past? Doe een aanvraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om uw bedrijfsuitje met één van onze medewerkers te bespreken. Wij kunnen u dan meteen een prijsopgave geven. Om u een goed overzicht te geven van ons werkgebied in Noord-Brabant treft u hieronder enkele plaatsen aan.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik