Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Wilt u een bijzonder bedrijfsfeestje organiseren? Wij bieden leuke activiteiten tegen scherpe prijzen

Een bijzonder bedrijfsfeestje organiseren kan allerlei redenen hebben. Een jubileum of bedrijfsopening? Welke reden u ook heeft, wij zorgen voor een bedrijfsfeest  niemand snel zal vergeten. Wij hebben geprobeerd om ons aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Staat het bedrijfsfeestje dat u wilt toch niet tussen ons aanbod dan kunt u dit aangeven, want wij organiseren ook bedrijfsfeesten op maat. Wij kunnen dan speciaal op maat het gewenste thema voor u uitwerken. Wij denken graag, geheel vrijblijvend, mee over een passende invulling van uw bedrijfsfeestje. Neemt u maar eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bijzonder bedrijfsfeestje organiseren in Noord-Brabant

Een bijzonder bedrijfsfeestje organiseren kan bestaan uit tal van leuke activiteiten met of zonder horeca arrangement. Voetgolf, beachvolleybal of samen boogschieten. Combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk. Alle ingrediënten voor hét perfecte bedrijfsfeestje zijn aanwezig. U kunt gebruikmaken van onze gezellige locatie in Noord-Brabant.

Voetgolf is nog niet zo bekend in ons land. Het is een activiteit voor jong en oud: een mix tussen voetbal en golf. De obstakels op het terrein maken het spel bijzonder en uitdagend. Het aantal pogingen wordt net als met golf genoteerd zodat u een onderlinge wedstrijd kunt houden.

Beachvolleybal kennen wij allemaal, maar lang niet iedereen heeft dit een keer gespeeld. Het is de ideale strandsport die gespeeld kan worden door iedereen. Er is niet veel voor nodig om dit spel te spelen. Een goed humeur, geschikte kleding en droog weer is voldoende. Wij zorgen voor de rest.

Boogschieten is een oud spel, maar daarom niet minder leuk. De deelnemers krijgen een uitgebreide instructie en mogen wat schietoefeningen doen. Meestal wordt de boog vastgehouden met de hand tegenovergesteld aan het dominante oog. Een goede houding is essentieel om de hoogste score te leveren. Het blijft een bijzonder spel. Wie zal er winnen? De beste of de slimste?

Leuke activiteiten met een originele inslag

Wij kunnen tal van leuke activiteiten voor u organiseren, zodat uw bedrijfsfeestje bijzonder wordt. Voorop staat dat iedereen een leuke dag beleeft en er een leuke herinnering aan overhoudt. Het organiseren van een bedrijfsfeest is een vak apart en daar helpen wij u dan ook graag mee. U wilt uiteraard goed voor de dag komen met een originele inslag. Het is in ieder geval zeker dat u dichter bij uw collega’s gaat komen en ze op een andere manier leert kennen. Voor sommige mensen is het een tweede natuur om te praten over zichzelf. Voor anderen is dat soms niet zo vanzelfsprekend.

Wij staan voor heldere communicatie, persoonlijke betrokkenheid, originele ideeën en vooral: kwaliteit. Heeft u wensen? Laat het ons weten. U kunt het contactformulier invullen, wij doen u graag een vrijblijvend voorstel. Een bedrijfsfeestje kan op onze locatie worden georganiseerd, of bij u op bedrijfslocatie. Gemakshalve geven wij u een overzicht van onze werkgebied, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik