Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Voor fietsverhuur kunt u bij ons activiteitencentrum in Noord-Brabant terecht

Noord-Brabant verkennen op de fiets is de beste manier om alle mooie plekjes te ontdekken. Als specialist in fietsverhuur kunt u een keuze maken uit een breed assortiment fietsen die wij hele jaar door te huur aanbieden: van mountainbike tot ligfietsen. Ook voor kinderen! Een fiets kunt u huren per dag tegen een vaste prijs. Een dagje uit op een bijzondere fiets? Dan kunt u gaan steppen op een echt kickbike. Samen uit, samen thuis? Dan kunt u kiezen voor een sportieve tandem. Wij hanteren scherpe prijzen. Wij ontvangen u met een kop heerlijke Brabantse koffie. Wilt u een reservering plaatsen? Vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gezamenlijk fietsen in Noord-Brabant

Een gezamenlijke fietstocht is dé manier om Noord-Brabant op een ontspannen wijze te verkennen. Fietsen door natuurgebieden en kleine dorpjes is de manier om tot rust te komen. Bij onze fietsverhuur ontvangt u een gratis kaart van het fietsroutenetwerk door het natuurgebied De Drunense Duinen en door Heusden Vesting. Dit zijn bij uitstek een gebieden met fantastische fietsroutes.

U ontmoet langs de fietsroutes lokale boeren, tuinders en winkeliers die hun verse producten rechtstreeks van het land aanbieden. Dit natuurgebied wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd, want u vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. De fietsen die wij te huur aanbieden zijn ook geschikt voor wat moeizamere berijdbare fietsroutes zoals de Kona Mahuna en voor kinderen de Kona Lanai of Shred. Informeert u maar eens de mogelijkheden en de prijzen.

Op de fiets kunt u in onze natuurgebieden op een bijzondere manier de prachtige flora en fauna ontdekken. U vindt hier roofdieren zoals de boomvalk, buizerd en de ransuil. Een ongestoorde ransuil heeft zijn oorpluimen plat op zijn hoofd liggen, maar bij verstoring maakt hij zich lang en dun en zet zijn oorpluimen rechtop. Wordt het schemer, dan komen de reeën tevoorschijn aan de randen van de bossen en akkers om te grazen. Op een warme dag blijft hij hier weleens. Maar meestal verschuilt en rust hij in de beschutting.

Fiets huren is actief ontspannen voor jong én oud

Een fiets huren is ideale manier om actief te ontspannen, voor jong en oud. Samen fietsen is samen genieten. Met een tochtje op een tandem kunt u genieten van elkaars aanwezigheid en de omgeving verkennen. Uiteraard wilt u fietsen op een betrouwbare en goed onderhouden fiets, want langs de kant weg komen te staan met uw fiets is geen optie. Wij zorgen ervoor dat u goed uitgerust op pad gaat.

Als specialist in fietsverhuur bieden wij u de beste fietsen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een dagje uit. Door op de juiste momenten te schakelen hebben wij ons weten te professionaliseren op het gebied van fietsverhuur, tandemverhuur en mountainbikeverhuur op locatie. Onderstaand geven wij u een overzicht van ons werkgebied in Noord-Brabant, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden op het gebied van fietsverhuur.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik