Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Wij bieden u unieke ideeën voor bedrijfsarrangementen op elke locatie

Onze bedrijfsarrangementen kunnen op vrijwel overal in Noord-Brabant worden georganiseerd, mits de locaties voldoende ruimte en faciliteiten bieden. Onze ideeën zijn uniek en dat maakt een bedrijfsarrangement bijzonder. U kunt rekenen op een professionele begeleiding voor welke activiteit u ook kiest. Sommige activiteiten kunt u prima combineren, zodat het leuk en afwisselend uitstapje wordt voor al uw medewerkers. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Surft u dan snel verder en laat u inspireren door onze gepresenteerde bedrijfsarrangementen.

Ideeën voor een uniek bedrijfsarrangement

Een uniek en geslaagd bedrijfsarrangement begint met een goed plan en professionele begeleiding. Wij zijn specialist op het gebied van outdoor activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Veel bedrijfsarrangementen kunnen op velerlei locaties worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld bij uw eigen accommodatie, bedrijventerrein of sportterrein.

Wij organiseren bedrijfsarrangementen met een actief tintje, maar zonder drempel tot deelname. Dat betekent actief ontspannen voor jong én oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mysterieuze dropping? Uw groep wordt in het donker naar een geheime plek gebracht ergens in De Loonse en Drunense Duinen. In de prachtige natuurgebied wordt de groep uitgedaagd om de weg terug te vinden met een GPS. Tussendoor moeten er allerlei leuke outdoor opdrachten worden uitgevoerd. Elke tocht start en eindigt op het Run in Drunen. Er is een verscheidenheid in routes en afstanden mogelijk. De avond kan worden afgesloten met onder meer een gezellig kampvuur om de spannendste momenten met elkaar te herleven.

Bedrijfsarrangement met actieve activiteiten

De meeste bedrijven kiezen voor een bedrijfsarrangement om medewerkers een leuke dag te bezorgen. Met sportieve of actieve activiteiten kunt u de dagelijkse routine van het werk doorbreken, zodat medewerkers elkaar eens op een andere manier leren kennen. Het gaat primair om het vermaak en de beleving. De vaste rolpatronen zijn ineens weg en dit maakt een bedrijfsarrangement zo bijzonder.

Een goed georganiseerd bedrijfsarrangement is een goede motivator voor alle medewerkers. De effectiviteit van gemotiveerde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan is van grote invloed op het uiteindelijke bedrijfsresultaat. Investeren in geluk van medewerkers blijkt cruciaal voor het slagen van vrijwel iedere onderneming.

De leukste bedrijfsarrangementen in Noord-Brabant

Noord-Brabant is bij uitstek dé provincie om de leukste bedrijfsarrangementen te organiseren. Wie denkt dat het hier rustig is heeft gelijk. Maar wie denkt hier niets te doen is, heeft ongelijk. Omdat het dunbevolkt is, is het goed mogelijk om hier leuk dagje uit in de natuur te beleven. Met de fiets door het Natuurgebied De Drunense en door Heusden Vesting is maar één van de vele mogelijkheden die wij u bieden. Heusden ligt aan de rivier De Bergse Maas met vele molens en bastions. Een idyllische omgeving om eens lekker met elkaar te ontspannen en te genieten van al het moois wat Brabant te bieden heeft. Doet u met ons mee?

U kunt een bedrijfsarrangement reserveren via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om uw bedrijfsarrangement met één van onze medewerkers te bespreken. Wij kunnen u dan meteen een prijsopgave geven. Om u een goed overzicht te geven van ons werkgebied in Noord-Brabant treft u hieronder enkele plaatsen aan, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik