Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Wij hebben twee leuke jeugdkamp locaties voor u. Eén in Noord-Brabant en één in Frankrijk

Centraal gelegen in Noord-Brabant hebben wij een unieke jeugdkamp locatie voor u waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Deze locatie ligt dicht bij de Drunense Duinen. Midden in de natuur kunnen jongeren allerlei sportieve activiteiten ondernemen en ’s avonds gezellig rond een kampvuur de dag afsluiten. Zowel scholen als verenigingen met jongeren in verschillende leeftijdscategorieën kunnen hier gebruik van maken. Wij zijn het hele jaar door geopend, ook in de vakantieperioden! Neemt u maar eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze jeugdkamp locaties in Noord-Brabant en de Franse Ardennen

Jeugdkampen organiseren is leuk. Jonge mensen zijn altijd gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en op avontuur te gaan. Op en rondom onze locatie is meer dan genoeg te beleven voor iedereen. U kunt deze dagen invullen zoals u dit voor ogen heeft, maar ook is het mogelijk een compleet jeugdkamp arrangement af te nemen zowel in Noord-Brabant als in het buitenland op ons kampeerterrein in de Franse Ardennen.

In de Franse Ardennen is veel te zien en te doen. Klimmen, raften, wandelen etc. zijn mogelijkheden. De omgeving kenmerkt zich door de heuvels, bossen en de rivier De Maas. Onze locatie is uitstekend geschikt om een avontuurlijk en actief jeugdkamp te organiseren. Uw wensen en die van uw groep staan bij ons voorop. Samen met u stellen wij dan ook graag een leuk programma samen.

Jeugdkampen met een keuze uit veel gezamenlijke activiteiten

Het doel van een jeugdkamp is in de eerste plaats om jongeren een aantal geweldige dagen te laten beleven midden in de natuur. Sport, spel, creativiteit en educatie staan centraal tijdens deze dagen. De kinderen leren zelfstandig en gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Enige wederzijdse afhankelijkheid kan een norm zijn en de basis voor het succesvol samenwerken in een team. Als een norm eenmaal ontstaan is, wordt zij een stabiel element van de groep.

Jeugdkampen zijn meer dan alleen vakanties, zij gaan over het delen van nieuwe ervaringen. Vaak ontstaan er tijdens deze dagen nieuwe vriendschappen, omdat jongeren elkaar leren kennen op een hele andere manier. Sterke kanten worden zichtbaar, passies en dromen worden besproken, maar ook negatieve zaken kunnen een plek krijgen. Een jeugdkamp is leuk en leerzaam voor zowel de jongeren als de begeleider(s).

Locaties beschikbaar ook in vakantieperiodes

Wilt u een jeugdkamp in Noord-Brabant of in het buitenland organiseren in de meivakantie of zomervakantie? Wij bieden u prachtige jeugdkamp locatie midden in de natuur met veel open ruimtes, goede voorzieningen, keuze uit veel activiteiten en een prachtig kampvuur waar alle verhalen van die dag kunnen worden uitgewisseld. Ook in de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en kerstvakantie zijn er mogelijkheden om een jeugdkamp te organiseren. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van het beschikbare budget, doen wij u graag een passend voorstel. Vanuit alle delen in Noord-Brabant weten scholen en verenigingen ons te vinden. Gemakshalve geven wij u hieronder een beknopt overzicht.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik