Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Wij bieden u een leuk en goed verzorgde kamplocatie in Noord-Brabant. Het hele jaar door scherpe prijzen

Onze kamplocatie in Noord-Brabant kan onder meer worden gebruikt voor een scoutingkamp. Wij bieden goede voorzieningen en de omgeving is geschikt om bijvoorbeeld een dropping in het bos te organiseren of met z’n allen op de fiets de mooie omgeving te verkennen. Op ons terrein kunnen allerlei leuke en sportieve activiteiten worden georganiseerd zoals gezamenlijk een vlot bouwen, krat stapelen of in teams een ladder competitie aangaan. Uiteraard behoren leuke Hollandse spellen ook tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Leuke kamplocatie in Noord-Brabant

Bij scouting worden er veel verschillende dingen gedaan. Of het nou een gezellig potje voetbal is, het bouwen van een kabelbaan, opzetten van een computernetwerk of het knutselen met karton voor de kleintjes, het valt allemaal onder scouting. Tijdens een scoutingkamp kunt u kiezen uit weer wat andere activiteiten dan u gewend bent. Dat maakt onze kamplocatie in Noord-Brabant zo uniek en leuk.

Scouting staat voor uitdaging en sportiviteit. In het verlengde daarvan kunt u goed bij ons terecht. Wij bieden precies de activiteiten waar de verschillende leeftijdsgroepen plezier in hebben, interesse voor tonen en graag willen doen. Het spannende spel van verkennen verstaan wij als geen ander! Het accent ligt op het buitenleven en daar sluit onze leuke kamplocatie mooi bij aan.

U kunt bij ons boeken in de zomervakantie, maar ook in meivakantie, voorjaarsvakantie en zelfs in de herfstvakantie en kerstvakantie zijn er opties. Sport, spel, creativiteit en educatie staan centraal tijdens dit scoutingkamp. De scouts kunnen zelfstandig én gezamenlijk activiteiten ondernemen. Daarnaast kunnen zij in het voorjaar en in de zomer gebruikmaken van het zwembad dat gelegen is op een ruime ligweide. Onze glijbaan en waterspeeltuin bieden één en al gespetter en plezier! De ontspannende factor is natuurlijk belangrijk bij al die inspannende activiteiten.

Scoutingkamp in Frankrijk

Wij hebben meerdere kamplocaties. Onze andere locatie ligt in de Franse Ardennen. Het biedt veel mogelijkheden voor een avontuurlijk kamp. Het is een uitstekende locatie waar de scouts zonder risico van veel verkeer buiten kunnen zijn. Wij leveren op dit gebied maatwerk. Dat betekent dat wij het programma kunnen afstemmen op uw wensen. Wilt u eens met ons aan tafel om de mogelijkheden van uw scoutingkamp te bespreken? Maakt u dan eens vrijblijvend een afspraak. Verder op onze site bieden wij u meer informatie, zodat u zich een beeld kunt vormen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Vanuit alle windstreken in Nederland kunt u bij ons terecht. Gemakshalve noemen wij enkele plaatsen.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik