Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Outdoor Centrum Brabant biedt vele activiteiten voor jong én oud. Van fietsverhuur tot bedrijfsfeesten!

Leuke en ontspannende activiteiten organiseren is onze passie. Dat doen wij voor alle leeftijden. Zowel kleine als grote groepen bezorgen wij graag de dag van hun leven. Het team van outdoorcentrum Brabant biedt net even iets meer, want wij vinden het belangrijk dat elk individu een topdag krijgt. Zijn er speciale wensen of behoeften? Leg deze aan ons voor. Outdoor Centrum Brabant biedt maatwerk. Surft u maar eens verder en bekijk alvast de mogelijkheden.

Outdoor activiteiten op locatie

Onze outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden op onze eigen locatie. Heeft u een eigen locatie, ook dan zijn er volop mogelijkheden. Wij zijn creatief, origineel en flexibel. U kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, fietstochten maar ook voor georganiseerde kampen zijn wij een uitstekende partner. Kortom: Outdoor Centrum Brabant is actief ontspannen voor jong én oud.

Ons outdoorcentrum is gevestigd in Drunen. Op steenworp afstand liggen de Loonse en Drunense duinen. Voor onze activiteiten maken wij onder meer gebruik van dit schitterende natuurpark. Dit doen wij niet alleen. Wij werken samen met diverse organisaties om zo efficiënt en doelmatig te kunnen werken. Daarnaast kunnen wij u hierdoor een breed aanbod aan activiteiten bieden: van nachtelijke dropping tot bamboestieken.

Bamboestieken is een nog vrij onbekende activiteit. Het is een creatieve buitenactiviteit op een hoger niveau. Het is de bedoeling kunstwerken te ontwerpen op basis van een aangewezen thema of in teamverband een constructie te maken die u daarna ook moet presenteren aan een ander team. U begint met het ontwerpen van driehoeken, vierkanten of sterren en vervolgens gaat u alles aan elkaar ‘stieken’. Dit wordt gedaan met bamboestokken en elastiek. In alle vormen is deze activiteit uit te voeren en het biedt gegarandeerd plezier voor jong én oud.

Outdoor Centrum Brabant biedt u een combinatie van activiteiten

Wij diverse activiteiten die u met elkaar kunt combineren met of zonder horeca arrangement. Dit betekent dat u grotendeels uw dag zelf kunt samenstellen en uw groep kunt verrassen. Maar het kan ook zijn dat u ons verrast, daar houden wij absoluut van. Speciale verzoeken? Geef ons de uitdaging en wij zorgen dat er een top activiteit komt te staan. Outdoor Centrum Brabant biedt alles op maat aan, maar wij zijn ook van mening dat er uitdagingen bestaan. Welke wens u ook hebt, wij hebben het allemaal in huis. Voor jong én oud. Het team van outdoorcentrum Brabant denkt graag met u mee.

Bij Outdoor Centrum Brabant is er voor iedereen iets mogelijk. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere activiteiten? Doe een aanvraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om uw uitje met één van onze medewerkers te bespreken. Wij kunnen u dan meteen een prijsopgave geven. Om u een goed overzicht te geven van ons werkgebied in Noord-Brabant treft u hieronder enkele plaatsen aan.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik