Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Groepsuitje in Noord-Brabant organiseren? Wij bieden de allerleukste activiteiten tegen scherpe prijzen

Een groepsuitje organiseren is niet altijd makkelijk. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan leuke en sportieve activiteiten die u met elkaar kunt combineren. Van begin tot eind kunt u uw groepsuitje in Noord-Brabant door ons laten regelen, want wij niets aan het toeval over. Onze prijzen zijn helder, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. Surft u maar eens verder, zodat u kunt bekijken wat wij u kunnen bieden. Wij zorgen er graag voor dat u samen met uw gezelschap een heerlijke dag kan beleven.

De activiteiten die wij bieden zijn niet leeftijdsgebonden, zodat iedereen gezellig kan meedoen. Of het nu gaat om boogschieten, lasergamen of scuba diving. Scuba diving is zwemmen onder water met behulp van een beademingsset en luchtfles. Het is een heerlijke en ontspannende duiksport en geweldig om te doen. De groep kan zich opgeven voor een introductieles die wordt gegeven in ons zwembad, zodat u kunt ervaren hoe het zo zijn in de echte onderwaterwereld. Het leerzame en sociale karakter is van belang, maar ook spanning en plezier zal zeker niet ontbreken.

Actief groepsuitje gecombineerd met lekker eten

Een actief groepsuitje kunt u combineren met lekker eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een barbecue arrangement of een heerlijke lunch met Panini. Het is een (klein) broodje dat horizontaal wordt gesneden en gevuld met ingrediënten zoals kaas, ham, salami, etc. Daarna wordt het onder een gril gelegd en krijgt u het warm geserveerd. Wilt u graag tussen de activiteiten door eten? Dan kunt u een goed gevulde picknickmand reserveren met verse broodjes, beleg, eitjes en kroketten.

Gezellig samenzijn is het belangrijkste bij een groepsuitje. Of dit nu is met familie, vrienden of collega’s. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om een geschikt groepsuitje te vinden. Vandaar dat wij u graag helpen bij het samenstellen van het programma. Zaken als de grootte van de groep, de leeftijd van de deelnemers, of het om een bedrijfsactiviteit gaat of meer om een arrangement voor een groep vrienden of familie, allerlei factoren spelen mee. Vaak kunnen de kleinste zaken roet in het eten gooien. Maak in zulke gevallen gebruik van onze expertise. Daar zijn wij voor.

Geweldige locatie voor een groepsuitje in Noord-Brabant

Onze geweldige locatie ligt dicht bij de Loonse en Drunense Duinen. Wilt u bijvoorbeeld fietsen met de hele groep? Wij hebben voor een hele reeks fietsen klaar staan. Kiest u voor een GPS tocht? Dan kunt de Drunense Duinen op een hele eigen manier verkennen. Het is schitterende decor is niet te evenaren en de opdrachten zijn geheimzinnig en enkel op te lossen door het slim aan te pakken.

Al onze prijzen voor de diverse activiteiten staan vermeld op onze site. Wilt u reserveren? Dan kan dit via reserveringsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om uw groepsuitje met één van onze medewerkers te bespreken. Wij kunnen u dan direct een totaalprijs doorgeven. Om u een goed overzicht te geven van ons werkgebied in Noord-Brabant treft u hieronder enkele plaatsen aan, want wij organiseren ook groepsuitjes op locaties waar uw voorkeur naar uit gaat.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik