Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Wij organiseren tienerkampen in onder andere Drunen en Frankrijk. Scherpe tarieven voor een leuke vakantie!

Het principe van een tienerkamp is hetzelfde als een vakantie. Een aantal leuke dagen beleven, maar dan met leeftijdsgenoten. Veel samen doen zonder ouders. Op vakantie zonder ouders, maar zeker niet alleen. Vergezeld van deskundige begeleiding mag er veel. Natuurlijk zijn er regels en als er een activiteit van start gaat, doet iedereen daar aan mee. Maar er is ruimte voor eigen inbreng van de tieners. Ieder jaar proberen we spectaculaire onderdelen in het programma te verwerken. De activiteiten die wij ondernemen zijn avontuurlijk, leuk en bijzonder. Wij organiseren tienerkampen in Drunen en Frankrijk tegen aantrekkelijke tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tienerkamp in Noord-Brabant

Voor wie dicht bij huis wil blijven kan kiezen om deel te nemen aan een tienerkamp in Drunen, provincie Noord-Brabant. Dicht bij Het Land van Ooit en de Drunense Duinen is onze locatie de perfecte plek om een aantal leuke dagen te beleven. Er is een keuze uit vele activiteiten, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Wij kunnen alles van A tot Z regelen.

Een tienerkamp is ontstaan uit het idee om jongeren een korte vakantie te bieden met leeftijdsgenoten. Het is toch wel heel anders dan een familievakantie, want deze is afgestemd op leden van het hele gezin. Een tienerkamp is een vakantie voor jongeren en met jongeren, die samen allerlei activiteiten kunnen ondernemen. Plezier en gezelligheid staan voorop!

Deelnemen aan een tienerkamp is naast leuk ook leerzaam. Centraal staat samenwerken. Wij vormen met elkaar één groep. Niemand valt buiten de boot. De boot is groot genoeg. Iedereen kan zichzelf zijn. Er kan een thema worden gekozen, maar dit hoeft niet. Wij bieden een stuk vrijheid die zelf ingevuld kan worden.

Tienerkampen in het buitenland

Een tienerkamp in het buitenland geeft net even een extra dimensie aan het geheel. Wij beschikken over een mooi kampeerterrein in de Franse Ardennen waar alle voorzieningen aanwezig zijn. In een bosrijke omgeving is dit een leuke locatie om te ontspannen en te genieten. De bossen worden gevoed door tal van beken en kennen een grote diversiteit aan flora en fauna. Dankzij de bloemrijke oevers zullen de jongeren zich op zonnige dagen even wanen in de Franse Rivièra. De zomermaanden juli en augustus zijn de droogste periodes van het jaar met veel zon. Naast het maken van avontuurlijke wandelingen biedt de omgeving ook leuke wateractiviteiten als raften en kanoën.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de door u gekozen bestemming en de grootte van de groep. Heeft u interesse? Dan doen wij u graag een passend voorstel. Iedereen is welkom, maar gemakshalve geven wij u een beknopt overzicht van ons werkgebied.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik