Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Outdoor Centrum Brabant biedt u een unieke locatie voor kinderfeestjes. Bekijk direct de vele mogelijkheden

Een kinderfeestje vieren is iets waar uw kind vast al maandenlang over praat. Welke kleine gasten worden er uitgenodigd en waar en hoe wordt gevierd. Als ouder denkt u natuurlijk mee, maar het kan lastig zijn om een bijzonder kinderfeestje te organiseren. Wij willen u graag helpen met het plannen van die belangrijke dag. Wij bieden u een perfecte locatie in Drunen met tal van leuke activiteiten. Eventueel kunnen wij de activiteiten ook bij u thuis organiseren! Bekijkt u maar eens onze mogelijkheden.

Unieke locatie in Noord-Brabant voor kinderfeestjes

Onze unieke locatie biedt mogelijkheden voor vrijwel elke leeftijdscategorie. Kinderfeestjes kunnen bij ons worden gevierd vanaf 6 jaar. Op onze locatie is een prachtig zwembad aanwezig met glijbanen en een waterspeeltuin. Ideaal voor kinderfeestjes, want welk kind is niet gek op water? Voor, tijdens of na het zwemmen kunnen de kinderen genieten van een feestelijk menu aan een gezellig gedekte tafel. Patat, snacks, pannenkoeken of barbecueën? Met onze catering is het pas echt feest!

De combinatie van een bijzondere locatie, leuke activiteiten en lekker eten zijn de ingrediënten voor geslaagde kinderfeestjes. Vaak denken ouders dat een kinderfeest heel bijzonder (en dus duur) moet zijn, maar voor de kinderen hoeft dat vaak helemaal niet. Kinderen vinden een gezellig actief programma vaak al heel erg leuk. Wat het extra leuk maakt is dat het niet thuis wordt gehouden, maar op een andere locatie. Behalve nieuwe indrukken opdoen is een actief kinderfeestje ook nog eens leerzaam.

Actieve kinderfeestjes

Tijdens onze activiteiten leren de kinderen om samen te werken en elkaar uit te dagen. Denkt u maar eens aan een GPS tocht of een lekker potje bubbleballen. Twee teams nemen het tegen elkaar op maar let op: in dit spel is vrijwel alles toegestaan. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook de tegenstanders. Dit blijkt al bij het startsignaal, wanneer beide teams met volle kracht naar de bal toe rennen en elkaar omver stoten. Lukt het om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het om overeind te blijven staan?

Sommige activiteiten zijn prima te combineren. Kunt u geen keuze maken tussen lasergamen, een GPS tocht of bubblebal, dan maken wij een combinatie. Het belangrijkste vinden wij dat de kinderen het leuk hebben en zich lekker kunnen uitleven. Elk feestje kan worden afgesloten met een horeca arrangement naar keuze en uiteraard wordt er een groepsfoto gemaakt als herinnering van een leuke dag.

Kinderfeestjes tegen scherpe prijzen

Uw kinderfeestje kan op vrijwel alle dagen georganiseerd worden en op verschillende tijden. Het is zeker de moeite waard, want vooral voor kinderfeestjes hanteren wij speelse prijzen. Heeft u bijzondere wensen, laat het ons dan tijdig weten. Doe een aanvraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen om uw kinderfeestje met één van onze medewerkers te bespreken. Wij kunnen u dan meteen een prijsopgave geven. Om u een goed overzicht te geven van ons werkgebied in Noord-Brabant treft u hieronder enkele plaatsen aan, want wij organiseren ook kinderfeestjes op locaties waar uw voorkeur naar uit gaat.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik