Outdoor Centrum Brabant
Actief ontspannen voor jong en oud!

Organiseer uw zomer vakantiekamp in Frankijk. Erg leuk voor actieve kinderen

Een zomer vakantiekamp in Frankrijk zal ongetwijfeld een super belevenis zijn die iedereen nog lang zal bijblijven. Pubers willen de wereld ontdekken en als u ze uitdaagt zijn ze in hun element. Ze kunnen op ons vakantiekamp in de Franse Ardennen gezamenlijk activiteiten ondernemen. Klimmen, raften, avontuurlijke wandeltochten maken en nog veel meer. Samen met u stellen wij het programma samen, want u kent uw groep het beste. Wilt u meer informatie over ons vakantiekamp in Frankrijk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gezellig vakantiekamp in Frankrijk

Naar een gezellig vakantiekamp gaan in Frankrijk is op zich al een ervaring. De prachtige omgeving nodigt uit om allerlei activiteiten te ondernemen. Op outdoor gebied is er dus genoeg te doen zoals het maken van avontuurlijke klimtochten of sensationeel raften. Een activiteit waarbij u met een raft de rivier gaat bedwingen. Water, teamspirit en avontuur zijn de ingrediënten waardoor raften zo leuk is. Uiteraard worden alle activiteiten ondernomen onder professionele begeleiding.

Ons vakantiekamp in Frankrijk is geschikt voor kinderen van de basisschool, middelbare school maar ook verenigingen en sportclubs kunnen hier gebruik van maken. Lekker op vakantie gaan zonder ouders is toch wel iets waar de meeste kinderen verlangend naar uit kijken. Voor de ouders is het prettig om te weten dat ze zich vermaken onder deskundige begeleiding.

In de Franse Ardennen werken wij vanuit een kampeerlocatie waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Het is een uitstekende locatie waar de kinderen zonder risico van veel verkeer buiten kunnen zijn. Wij leveren op dit gebied maatwerk. Dat betekent dat wij het programma kunnen afstemmen op uw wensen en van de kinderen die meedoen.

Zomer vakantiekamp voor verschillende leeftijdscategorieën

Wij organiseren meerdere vakantiekampen per jaar voor verschillende leeftijdscategorieën, zodat de activiteiten goed afgestemd kunnen worden op de leeftijd van de kinderen. De wat oudere kinderen gaan bijvoorbeeld meer avontuurlijke dingen doen. De vakantiekampen hebben vaak een speciaal thema, zoals sport of survival. De omringende natuur biedt daarvoor volop opties. Samen actief bezig zijn staat centraal. Er zijn voldoende rustmomenten, zoals ’s avonds bij het kampvuur waar kan worden verteld wat iedereen die dag heeft beleefd.

Wij organiseren al enkele jaren zomer vakantiekampen in Frankrijk. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het een geweldige belevenis is voor kinderen, maar ook voor begeleiders. Men leert elkaar kennen op een hele andere manier en vaak ontstaan er dan ook hechte vriendschappen. Wat is er nu leuker dan op stap gaan met leeftijdsgenoten zonder ouders? Frankrijk is meestal al bekend van eigen vakanties. Onze locatie leent zich perfect voor een eerste vakantie zonder ouders. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van het beschikbare budget, doen wij u graag een passend voorstel. Vanuit alle delen in Noord-Brabant weten scholen, clubs en verenigingen ons te vinden. Gemakshalve geven wij u hieronder een beknopt overzicht waar zij vandaan komen.

  • ´s-Hertogenbosch
  • Breda
  • Den Bosch
  • Dongen
  • Drunen
  • Heusden
  • Kaatsheuvel
  • Tilburg
  • Waalwijk
  • Waspik